Mitt i julruschen...

Äntligen är jag (Sanna) tillbaka på vattnet efter en efterhängsen förkylning, mycket skönt! Har haft två finfina dagar på raken med lite trick igår och lite lek i vågorna på revet idag. David och Anna och lite andra swedes har kommit hit och ska stanna i ungefär tre veckor. Eftersom de är lite mer på utelivet på sin relativt korta semester så har även vi äntligen svept våra första Cuba Libre och rökt lite vattenpipa. Annars verkar det vara många som kommit hit för nattlivet (mest koreaner), men det är inget som direkt lockat oss faktiskt. Mycket dunka dunka och ...lite oskön stämning. Och förvånandsvärt dyrt för att vara i Filippinerna.

       
1. Pyttedel av kitebeach  2. David  3. Efter kite  4. Flygande danska  5. Pepe på vattnet

Idag käkade vi frukost på nyupptäckta stranden Diniwid beach, som tydligen varit ett hemligt tillhåll för hippies på 70-talet. Underbar liten strand omringad av klippor klädda med palmer och numera nybyggda bungalows. Shit, hade velat vara den första hippin där. Då hade jag byggt ett litet rev med vågor som rullade in och odlat hönor så man kunde äta hur många ägg som helst om mornarna, för det är det lite hårdvaluta på här ska ni veta. Nu väntar vi tre vindfria dagar så planen är att ta sig runt ön och kolla in lite olika ställen. Den är inte alltför stor så vi hyr nog varsin cykel och hojjar runt!

image27   

Vi funderar fortfarande lite fram och tillbaks på hur resan ska se ut efter vår vistelse på Boracay, men det lutar åt två dagars båtfärd ner till ostkusten och Siargao. Möjligtvis med stopp på Bohol där man kan kolla in Chocolate Hills, en delfinö och förhoppningsvis även kajta lite. De verkar ha fina färjor här, hoppas de är utrustade med ett par tre kanoner också så piraterna håller sig på avstånd.

Här har ni diverse foton!

                 

1. Crepe de la crepe!  2. Trappan till vårt rum...  3. På väg till kitebeach, i tricycle  4. Sanna på BigMama  5. De vanliga kryddorna  6. Nån som vill ha flip flops? Han gör på beställning  7. Jul!  8. Boracay by night  9. De lokala pojkarna tar en dusch i regnet


Kommentarer
Postat av: carina berg

Oh,vad det ser härligt ut,vilka fina bilder,hör att sanna har greppat mina farhågor med pirater...
Väntar med spänning på nästa härliga bildserie.Kramar Carina B.

2007-12-21 @ 17:45:50
Postat av: Malin

Haha, jag vill ha melon sandalerna, hur nu det ska gå och vandra runt i dom...? man kan skutta..;)
Ha det bra!

2007-12-22 @ 12:18:19
Postat av: morbror Göran m familj

Ser gött ut!
Ni har nästan lika mycket snö som vi.Önskar er en god jul och ett gott nytt år !!
Hare´bra Umeborna

2007-12-22 @ 17:58:33
Postat av: Tiny

Du Sanna, hur odlar man hönor???
Kan man ha dom i balkonglådan hemma? ;o)
Puss.

2007-12-23 @ 20:30:28
Postat av: Hanna

Hej Sanna, Tack för lånet av din säng. Vi har sovit gott i den efter en härlig Julafton. Vi hade mycket kul med julklappsspelet, så vi blev alldelles svettiga. Vi önskar er ett gott nytt år. Må vindarna blåsa i er rikting. Hanna

2007-12-25 @ 11:41:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0