Charter

Vi ber om ursäkt för detta långa uppbehåll av uppdatering, men vi är alltså tillbaka på kära Boracay och semestrar på i god anda! Resan tillbaka från Samar gick ännu smidigare, vilket vi inte trodde var möjligt. Vi måste erkänna att det kändes skönt att komma bort från alla stirrande blickar och "Hey Yo, whats your name"-kommentarer.


Moln, regn och brist på vind har förvisso gjort att chillfaktorn kanske lagt sig på en lite för hög nivå. Det har blivit några långa dagar med pocketbok ihop med kaffe och sötsaker som avslutats med alldeles för lyxiga middagar. Kanske börjar vår semester likna de flesta andras här, som trängs på "tyskebaren"? Nädå, vi har det fortfarande gott och i morse vaknade vi med solen gassande in genom den fördragna gardinen. Det blev en hastig frukost innan vi trippade ner till White Beach och fläkte ut våra kroppar på stranden en timme. Palmerna vajade precis som dom skulle och ska enligt prognos hålla i sig. Det blev en dag på Bulabog (kitebeach). Tyvärr verkar det som om Pepe satt sin framtida fotbollskarriär på svaj, då han (ännu en gång) gjort sig illa på vattnet, knät fick sig en smäll. Ingen större fara men vi antar att han får jobba på brännan resten av tiden.

Vi har också fått mycket roligt besök på ön av Lina "Lucky Luke" Lundgren, som tillsammans med danska Helle gör att utelivet fått en helt ny innebörd! Men, hon är alltid först på vattnet. Dessutom är hon ett bra fotoobjekt och inspirationskälla då Sanna och Lina hela gårdagen gav sig tusan på att lära sig åka blind, en gång för alla. Det gick skapligt...

På grund av dåligt väder har inte kameran åkt upp vid så många tillfällen men vi slänger upp lite blandade bilder, gamla och nya!

     
    
1. Lina laddar 2. Sanna lyckades 3. Sanna lyckades inte. 4-6. Några lokala 7. Vilda lekar 8. Två locals 9. Sanna

image108

    
Peps och hans älskling och favorithakets meny.

    
Stökeri från nyårsnatten.

image118

Tills nästa gång!

/ Jesper & Sanna


Kommentarer
Postat av: carina

EN DEL GRYMMA BILDER, KUL ATT SE!
hAR SAKNAT ER, HÄRLIGT ATT HÖRA ATT NI HAR DET BRA!
kRAMAR IFRÅN OSS I åSA.

2008-01-24 @ 20:04:38
Postat av: Carina B

Förvillande men lite kul med"barnens" båda carinor!
Det är bra att ha lite extra bilder i bakfickan,nu fick vi vårat lystmäte tillgodosett,man kan ju inte krama om er men man kan titta då och då och bli glad!
Kramar från Majorna.

2008-01-24 @ 21:10:22
Postat av: Mormor o Morfar

Hej... Va gott att ni lever och har det gött. Frågan är vem tar de bästa bilderna? De är superbra.Vi längtar efter er. Nu åker vi på söndag, hörs längre fram. GOA KRAMAR FRÅN OSS.

2008-01-24 @ 21:20:28
Postat av: Sofia

Underbart!
Vad kul att ni fått sällskap av Lucky Luke!
Hur länge är ni kvar? Jag kommer den 4:e...jippe!
Stora Kramar

2008-01-24 @ 21:55:43
Postat av: Johan

Åhh... det ser så himla underbart ut!! Har inte haft tid att se hur ni har det på eran trip förän nu och jag ångrar lite att jag jorde det, fan vad jag längtar bort nu!!! sköt om er...

2008-01-26 @ 10:31:05
Postat av: åke thim

Hej Nu sitter vi i Spanien. Kom ner i onsdag em. Här är 20grader, och golfbanan ligger grön och fin. Skall spela tävling i morgon fredag. puss o kramar från åke o monica. Skriv gärna någon rad när ni kommit hem.

2008-01-31 @ 19:24:40
Postat av: Jeppe

Härligt bilder!



Provade kite för 10 år sedan när det precis kommit till Sverige, men jag höll mig till Vindsurfing istället.... Känns som att det har blivit säkrare nu i varjefall.

2011-06-06 @ 09:46:03
URL: http://ekocharter.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0