Ett med naturen

image81

Tro det eller ej, men idag har det varit sooool! Och vi säger det inte bara för att retas, det är faktiskt till och med sant. Detta har firats med lite solbadande i sjörövarpoolen här på Pirates Cove följt av en liten cykeltur ut till nästa udde söder om oss. Där fanns inget att göra så vi slukade våra ostmackor och cyklade hem igen och tog flöjten i akt och fotade lite medans det var bra ljus. Det finns en del skumma krumelurer här, speciellt den där ödlefisken ni kan se på bild här. Den har bara två framben som dessutom är formade som fenor, ändå gillar den inte att vara i vattnet. Apan sitter bakom ett av husen här, bunden till en liten pinne. Vi funderar på att frita den innan vi sticker men då den verkar lite aggresiv kan det bli svårt, han får nog sitta där, stackarn. Ormen på bilden var tydligen inte giftig, dock har det en gång i tiden dykt upp en grön mamba i en av saltvattenspoolerna här och ägaren till stället, Pete, har blivit jagad av kobror två gånger. Läskigt!

              
Från vänster till höger: 1. Konstig varelse  2. Serpiente  3. Rosa delfin  4.Lokala barn på en lördag  5. Vårt lilla kyffe  6. Sanna spanar vågor  7. Frukost!  8. Vågen precis utanför oss  9. Igen  10. Jag undviker precis en säker död  11. Hela stället är fullt med såna här roliga totempålar eller vad det är  12. Hårt jobb på risfälten  13. Pete och Marc  14. Smurf  15. Man vill ju inte ha regn i kaffet!


Kommentarer
Postat av: åke thim

Hej på er, bra bilder ni tar.
Även blinda hönor kan.. Här sitter vi i grådasket och är barnvakt, Love o Milo är här för Pehr o Karin är på bio och kollar den nya filmen ARN. Idag kommer fam. Hörting hem från alperna, och i morgon kommer hela gänget på middag, vi blir 13st. Snart är det dax att packa för Spanien,(söder om Almeria) vi åker i slutet av januari och är borta till den 4 april. Vädret där är c:a 17 gr. så vi kan lira golf i kortbyxor och kortärmat. Puss o kram på er Mormor o Morfar Love o Milo

2008-01-12 @ 14:17:16
Postat av: åke thim

Hej...
På 50mm objektivet finns det macro som ni kan ta närbilder på blommor och bin. Testa gärna med och utan blixt. Bländare 22 skarp bakrund bl.2,8 oskarp bakgrund. hils n
morfar

2008-01-12 @ 18:40:14
Postat av: carina berg

Efter en lång dag på jobbet,slår på datorn,väntar mig inget nytt,vad händer? Jo man får sig en vitaminkick på en gång genom att få förmånen att följa er på detta sätt,hm,ormar..och giftiga...ta´t lugnt ta en toy! som vanligt fina bilder och rolga små skildringar.Om det regnar FÖR mycket,kom hem och ta rummet i besittning,det regnar lika mycket här!Kramar från Majorna.

2008-01-12 @ 22:11:18
Postat av: Carina & Ulf

Är nu tillbaka efter ett SOLIGT och vintrigt Österike.
Härligt att få åka lite skidor.

Fin kjol,Sanna.Passar fint till Jespers snygga badshorts:) Men kusligt med ormar, tur den inte var giftig! Men du, hur låter en döende tupp egentligen?

Hoppas ni får lite bättre väder nu och passa på att njuta för här är verkligen bara mörkt o regnigt.
Kramar

2008-01-14 @ 19:30:00
Postat av: Malin

Jättefina bilder!
Men nu får ni ta och skriva mer snart!
Hoppas ni har det bra i Boracay och att det är fint väder.
Puss o kram!

2008-01-22 @ 11:47:01
Postat av: Jarnevrål

Ni verkar ju inte ha det alltför dåligt iallafall.
det är sol hemma idag, men kan nästa inte tro det är sant. Perfekt promenadväder.
Jag håller med malin, ser fram emot uppdatering inom kort :)Ha det fortsatt grymt! Kram på er

2008-01-22 @ 14:32:35
Postat av: Carina B

Det ropas från alla hörn i majorna: VI VILL HA MERA BILDER ,VI VILL HA MERA BILDER!!
Och vi vill naturligtvis veta att ni har det bra där borta i främmande land!
kramar till er båda.

2008-01-23 @ 09:01:45
Postat av: Håkano

Ciao!
Fina bilder! :-)

Jagad av kobror! Hjälp! Är dom snabba? Apor, totempålar, rosa statyer... sällsam kultur. Kan man prata med folk? Ni verkar ha det lite coolare nu, reser mindre? Surf?
I Götet är det filmfestival, en del asiatisk film, två filippinska! Den ena av dem är nio timmar lång och heter Heremias (Book one: the legend of the lizard princess). Går på Hagabion, kl 10, hihi! Handlar kanske om ödlefisken - ödleprinsessan??? Som ser ut som en slamkrypare på bilden tycker jag.

Ha det fint!
Håkan (eh, de Karlskrona)

2008-01-23 @ 21:46:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0